Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

JNTECH RENEWABLE ENERGY CO.,LTD

Van goede kwaliteit Zonnepompcontrolemechanisme voor verkoop
Van goede kwaliteit Zonnepompcontrolemechanisme voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

JNTECH RENEWABLE ENERGY CO.,LTD

1 2 3 4
JNTECH RENEWABLE ENERGY CO.,LTD JNTECH RENEWABLE ENERGY CO.,LTD JNTECH RENEWABLE ENERGY CO.,LTD JNTECH RENEWABLE ENERGY CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Jntech
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 8500000-16000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 70% - 80%

JNTECH-DUURZAME ENERGIEco., Ltd was opstelling in 2006, is een internationale high-tech onderneming, die R&D, de vervaardiging, de verkoop en de dienst van de intelligente producten van de machtselektronika integreert.

 

 

Baseer me op het technische voordeel van de Chinese beroemde technologieuniversiteit de menselijke hulpbron en, bevordert JNTECH producten en de technologie door onderneming, universiteit, onderzoeksamenwerking, bezit meer dan 60 zonneoctrooien, neemt deel om China Zonnenormen te bepalen; Ontwikkeld JNTECH zonne van netomschakelaar, de zonne pompende omschakelaar, de zonne de opslagomschakelaar van de huishoudenenergie en het gerelateerde systeem worden wijd gebruikt in meer dan 60 landen. JNTECH is vermeld in de het bieden catalogus en het aangewezen merk van internationale projecten door IHBO, de V.N., FAO, NGOs, enz. In de loop van de jaren, het merk van „JNTECH“ geniet van een hoge reputatie in de industrie.

JNTECH oefent om de eminente internationale zonneoplossingsleverancier voor intelligente zonneenergieproducten, het zonneirrigatie en systeem van de waterbehandeling, zonne ecologische behandelingssystemen te worden uit.

Aanhangend het idee van „het Creëren van groene energietoekomst, verzeker de duurzame sociale ontwikkeling“, neemt JNTECH wetenschappelijke ontwikkelingsmening aangezien de richtlijn die tot groene milieuvriendelijke nieuwe energie leiden als plicht, houdt dienend de maatschappij, mensen en de ingezetene.

 

JNTECH heeft etc. strategische samenwerking met Chinese Academie van Scince, Hefei-Universiteit van Technologie, de Landbouwuniversiteit van Anhui. Met hun meest lastest technologie, werken wij onophoudelijk producten bij om de marktvraag te ontmoeten.

 

Met sterk team van deskundigen, neem altijd de cliëntenvraag als uitgangspunt, ononderbroken innovatie en ontwikkeling, aan het front lopend van wetenschap en technologie.

Jntech heeft het zonnesysteem van de pomp inverter& zonnepomp in meer dan 50 landen over de hele wereld geïnstalleerd. Jntech R&D en productie gaat naar de wereld!

 

 

 

 

 

Contactgegevens
JNTECH RENEWABLE ENERGY CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Robin Zhong

Tel.: +8618019945493

Fax: 86-551-65393686

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)